Rudá záře
Potřebujete: na každého strávníka 1 rybí filet, rajčata, 2-3 stroužky česneku, provensálské koření, petrželku, olivový olej, strouhanku, sůl
Postup: Vymažte zapékací misku olejem a rybí filety do ní vedle sebe naskládejte. Zlehka osolte. Rajčata nakrájejte na kolečka, česnek na plátky. Na každý rybí kousek naskládejte kolečka rajčat s plátky česneku, posypejte provensálským kořením a strouhankou. Vložte do vyhřáté trouby a pečte, až strouhanka zhnědne (strouhanka by měla udělat krustu). Na talířích posypejte nasekanou petrželkou. Podávejte s bramborem.
17.9.2009 Rubrika: | Komentářů 4 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Rudá záře
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Linda: jojo Pepíček Beků a Vlastička Chramostová ještě než prohlédla...
Linda: taky mě to napadlo....nebo "rudou barvou dneska září sedmička v mém kalendáři".......sorry
... nad Kladnem ... sorry ale nemuzu si pomoci
Poslední dobou tu jsou jen jídla na pekáč a na 1 den......nebo se mi to zdá???