Smažené krevety
Potřebujete: 1 plechovku krevet, 3 žloutky, 4 lžíce sladké smetany, špetku mletého pepře, sůl, 100 g polohrubé mouky, 1 citron, olej
Postup: Krevety nechte okapat, žloutky osolte a rozšlehejte se smetanou, přidejte pepř a polohrubou mouku. Ušlehejte hladké těstíčko, krevety v něm namáčejte a smažte na rozpáleném oleji. Podávejte s citronem nakrájeným na kolečka.
22.6.2010 Rubrika: | Komentářů 12 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Smažené krevety
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.sharon: až ochutnáš budeš mluvit taky tak
evropka: ani bohovi........to radši suchej chleba, vždyť taky všechno v té papule mít nemusím.....
sharon: no tak,dej si říct
Mňam, mňam, mám je ale ráda i jen na másle, česnek a bylinky. No a čerstvé na bagetu s máslem, pokapané citronem to je labůžo
krevety néééééééééééééé
řízek je řízek....
Nemuzu si pomoci, ale krevety z plechovky pripravit teplem....to bude smrad. Kdyz uz obalovat a smazit tak jedine cerstvé (jasne lehce dostupne) a nebo kdyz uz tak mrazené, ale i u tech bych HODNE premýslela.
víckrát to nešlo
Ach bože, krevety, nejlepší jídlo v galaxii
Tak tohle si umím představit a růžové k tomu
Tak tohle si umím představit a růžové k tomu
Tak tohle si umím představit a růžové k tomu
Tak tohle si umím představit a růžové k tomu
já teda fakt nee