Treska v papilotě
Postup: Česnek a cibuli nakrájejte na plátky/kolečka. Papriku nakrájejte na proužky a rajče na kolečka. Bazalku nakrájejte nadrobno (nebo použijte sušenou). Citron oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka. Na větší díl alobalu nebo pečicího papíru položte rybí filet, osolte, opepřete a posypejte pálivou paprikou. Poklaďte kroužky cibule a plátky česneku, pak přidejte rajče a proužky papriky, nakonec citron a bazalku. Zastříkněte olejem. Uzavřete papilotu a dejte péct do trouby na 160 °C asi na 10 minut. Podávejte ihned po vyjmutí z trouby s brambory.
14.3.2011 Rubrika: Pokrmy z ryb | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Související odkazy:
Diskuse ke článku - Treska v papilotě
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Tohle delam casto, bazalku davam cerstvou, celou a palivou papriku taky nedavam, spis trosku grilovaciho koreni nebo jenom sul. A navrch sypu trochu cerstveho parmasanu. Mnam.
Sama pro sebe bych si to udelala, je to taková rychlovka podle mého vkusu, vyzkousím
pálivou papriku já ne... jinak vyzkouším