Ryba se zeleninou v alobalu
Postup: Mrkev, pórek, cibulky a papriku nakrájíme na proužky (kolečka). Filety omyjeme a osušíme. Na dva pláty alobalu dáme po oříšku bylinkového másla, na každý dáme rybí filet a polovinu zeleniny. Posolíme a alobal pevně uzavřeme. Pečeme cca 30 minut v troubě předehřáté na 180°C. Podáváme s bramborovou kaší nebo rýží.
6.9.2011 Rubrika: Pokrmy z ryb | Komentářů 7 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Ryba se zeleninou v alobalu
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Jak to vidím, tak už se mi sbíhají sliny :-) . Grilovaná ryba se zeleninou je naprostá delikatesa :-) . My máme navíc v létě vlastní vypěstovanou zeleninu a i ryby jsou naše :-) . S přítelem chodíme na ryby, takže dáváme na gril čerstvé ryby :-) . K narozeninám jsem mu koupila nové pruty na kapry z https://www.azfishing.cz/kaprove-pruty/ a přinesla jsem mu s nimi asi štěstí, protože od té doby, co je má, tak se od rybníka nikdy nevracíme s prázdnou :-) .
Zvědavka: Dopekla jsem nádivku z cukety,přijd na "vzorek
Ryby jsme měli naposledy grilované,makrely v horkém vzduchu při grilovačce,neměly chybu
Měli jsme včera, ale bez alobalu - to my radši.
A dnes se mi táááák nechce vařit (vařím každý den), že asi pustím kačku a pozvu synka na pizzu
Platýz mě chuťově nenadchnul, lososa miluji,ale ani pstruh není k zahození.Vyzkoušela jsem maso pečené v "pečících sáčcích", i křupavá kůrčička se udělala,takže bych je zkusila i tady místo alobalu.
RYBY
RAby miluji na jakýkoliv způsob
Jednoduché a musí to být móóóóc dobré