Pečené filé se sýrem

Potřebujete: 4 - 5 porcí rybího filé, sůl, pepř, 40 g hladké mouky, 50 g másla nebo oleje, 100 g sýra, 20 g mouky, 1 vejce, strouhanku, olej
Postup: Porce rybího filé dejte do vymazané formy, osolte, opepřete, pokapejte tukem a upečte dozlatova. Mezitím nakrájejte ze sýra proužky, obalte je v trojobalu a osmažte na oleji. Tuto sýrovou slámu dejte na upečené porce ryby a jako přílohu připravte bramborovou kaši.
16.12.2011 Rubrika: Pokrmy z ryb | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Pečené filé se sýrem
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Mńam mńam
.gif)
já bych se na tohle nechala pozvat , určitě bych si pošmákla....
dadka: orinka: taky to dělám takovým jednoduchým způsobem. U nás doma poměrně oblíbené jídlo.
U nás v práci dělaly kuchařky filé na plechu,okořenily a osolily,, posypaly sýrem a zepekly. Bylo to moc dobré,tohle je zbytečně složité.
není to zbytečně složité? Když už smažit, tak všecko, anebo dám rybu do trouby a před dokončením posypu sýrem. Sní si to i tak