Filé s cibulovou omáčkou
![Filé s cibulovou omáčkou](data/USR_040_2011/fileA(1).jpg)
Potřebujete: 800 g rybího filé, špetku mletého pepře, sůl, 2 cibule, olej (asi 4 lžíce), 40 g hladké mouky, 1 lžíci octa
Postup: Omyté a osušené porce rybího filé obalte v mouce a po obou stranách opečete na rozpáleném oleji. Vyjměte a nechte okapat. Ve zbylém oleji osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli, pak ji prolisujte, přidejte ocet a sůl a pepř podle chuti a nalijte na rybu. Podávejte s vařenými brambory.
6.2.2012 Rubrika: Pokrmy z ryb | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Filé s cibulovou omáčkou
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.![modroočka](data/USR_001_USR_IMAGES/Blue_eye.jpg)
někdy filety jen osolím a posypu koprem, čerstvým nebo sušeným... a opravdu to nemá chybu.
![kubikm](data/USR_001_USR_IMAGES/muj_pes_ze_zeny_optim.gif)
sharon: zrovna jsem chtěla napsat, děláme někdy koprovku, trochu hustější, než ke knedlíkům...je to s tím moc dobré
![sharon](data/USR_001_USR_IMAGES/43(35).gif)
mě se teda už dlouho nepodařilo koupit dobré filé, posledně jsem ho vyhodila jak smrdělo rybinou.....
jedině vlastního kapra anebo pangse......
koprový dresink na rybu může být dobrej.....
![anitech](data/USR_001_USR_IMAGES/Kopie_mysky___3867.gif)
orinka: no, Švédové dělávají ryby s různými omáčkami, ale všude převládá kopr. Jinak filé jedině se špenátem
k rybě dělat nějakou omáčku? Asi by se mi nechtělo, to spíš přírodně opéct na másle, brambory a na ty brambory dát tatarku. Já tedy tatarku z bílého tofu, je docela dobrá.