Pečená treska na smetaně

Potřebujete: 500 g filetů z tresky, 250 g zakysané smetany, 100 g šalotek, 150 g pórku, 1 žloutek, rozmarýn, sůl, olej na vymazání zapékací misky
Postup: Zapékací misku vytřete olejem, filety osolte a zakysanou smetanu rozšlehejte se žloutkem. Šalotky oloupejte a pórek nakrájejte na kolečka. Do zapékací misky stočte filety, které jste proložili rozmarýnem, rozdělte mezi ně šalotky a pórek. Zalijte smetanou a pečte na 200 stupňů asi půl hodiny.
23.2.2012 Rubrika: Pokrmy z ryb | Komentářů 9 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Pečená treska na smetaně
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky..gif)
Vynechala bych ten olej, samotna smetama bohate staci. Jinak to zni velice dobre. Delam casto lososa, takze to zkusim v teto variante.
.gif)
orinka: a ještě kyselo nemusíš kyselit a místo bramboráku usmažíš cukeťák....
.gif)
orinka: tak to není pravda.....když chytne kapra , stáhne kůži zakape citronem tak to je bašta, nesmrdí vůbec . to bych nejedla........
.jpg)
orinka: Já dávám rybu na 2 hodiny do mléka, on z toho ten pach víceméně vyvane..
sharon: aby ryba nesmrděla rybinouto je jak to moc kyselý kyselo a bramborovej bramborák! Ryba smrdí rybou vždycky, ale co snesu, tak matjesy v oleji nebo zavináče. A tuňáka
.jpg)
sharon: treska nesmrdí, mám ji z ryb asi nejradši..
.gif)
ochutnala bych....ryby mám ráda ale nesmí být cítit rybinou....
.gif)
Ryby můžu,kromě nasyrovo
jste se proti mě spikli, víte, že já ryby nerada