Pstruh na grilu
Potřebujete: 4 pstruhy, 4 stroužky česneku, 2 pórky, 100 g tvrdého sýra (eidam), citronovou šťávu, sladkou papriku (mletou), sůl, pepř, petrželku
Postup: Z česneku, soli a pepře si vytvořte směs, kterou vytřete vnitřek vykuchaného pstruha, pokapejte citrónovou šťávou a nechte asi půl hodiny v lednici odležet. Mezitím si nakrájejte pórek a sýr, smíchejte společně s nakrájenou petrželkou a směsí naplňte vnitřek ryby. Sepněte jehlou a asi 20 minut grilujte, pak posypte trochou nastrouaného sýra a paprikou a nechte na grilu ještě "dojít", až se sýr pěkně rozpustí a zezlátne.
18.7.2012 Rubrika: Pokrmy z ryb | Komentářů 0 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5