Rybí filé na česneku
Potřebujete: 750 g rybího filé, sůl, česnek podle chuti, asi 50 g cibule, 80 g oleje nebo másla, špetku pepře, 50 g rajčatového protlaku.
Postup: Porce rybího filé potřeme česnekem utřeným se solí, jemně nakrájenou cibulí a rajčatovým protlakem. Povrch opepříme. Narovnáme do vymaštěného pekáče, pokapeme olejem a prudce upečeme.
28.3.2013 Rubrika: Pokrmy z ryb | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Rybí filé na česneku
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.já dělám
file
posypat hustě sýrem
ten posypat sladkou paprikou
zalít šlehajdou
zapíct
Ryby můžu jíst pořád. Taky bych dala raději máslo, ryba je jemnější. Ale dala bych si takový recept k obědu, navečer by mě asi tlačil žaludek z česneku.
máme rádi aljašskou tesku ale buď jí smažím jako řízek anebo na másle a s kmínem a cibulí......
K večeři taková jídla nedělám,ale byl by to výborný oběd s br.kaší nebo bramborami
nekapu olejem, ale na rybku položím plátek másla. Peču ryby i se zeleninou, klidně pytlík mražené jakékoliv podle chuti a pak k tomu ani nepotřebuju jinou přílohu