Losos se zeleninou
.jpg)
Potřebujete: filety lososa, tresky, apod., rajčata, papriku, cibuli, olej, alobal nebo pečicí papír
Postup: Z alobalu oddělte kousky větších rozměrů. Omyjte a oloupejte zeleninu, nakrájejte ji na drobnější kostičky. Alobal potřete olejem, vložte na něj rybí filety a posypte kostičkami zeleniny, osolte a opepřete. Pečlivě uzavřete. Vytvořené balíčky vložte na plech. Vložte do předehřáté trouby a pečte asi 30 minut.
Tip: Rybu můžete vylepšit smetanovou omáčkou. Smíchejte zakysanou smetanu nebo smetanu na vaření, citronovou šťávu, sůl a pepř. Po 20 minutách alobalové kapsy vyndejte, rozevřete a smetanovou omáčku vložte lžící na rybu. Znovu balíček uzavřete a dejte zapéct ještě 10 minut.
22.4.2013 Rubrika: Pokrmy z ryb | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Losos se zeleninou
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Také ryby miluji, převším lososa, ale nepohrdnu ani naším kaprem. A nejvíc si na nich pochutnám, když jsou osmahlé jen tak na másle.
Ryby miluju snad všechny, mohla bych je jíst pořád. Už mám vyzkoušené druhy, v kterých není moc vody. Losos je po všech stránkách mňamka...

Může to být dobré...ryby bych mohla pořádale z mnoha důvodů je přestávám kupovat..
jednak pro jejich cenu,pak některé jsou až moc nacucané vodou
a když vidím,jak se drancují moře rybolovem,mám po chuti se podílet na jejich konzumaci,i když je miluji
výhrady ještě nejsou všechny..
v moři začíná být smetiště plastů..
které se rozkládají na drobné a drobnější částečky....