Rybí filé na rajčatech

Potřebujete: 800 g rybího filé, citronová šťáva, sůl, 2 stroužky česneku, 1 cibule, 2 lžíce olivového oleje, 500 g masitých rajčat, 2 lžíce kaparů, pepř, bazalka.
Postup: Rybí filé pokrájíme na kostky, pokapame citronovou šťávou a lehce osolíme. Česnek a cibuli oloupeme a nasekáme. Olej rozpálíme v pánvi a obojí na něm podusíme. Rajčata nařízneme křížem, spaříme vroucí vodou, prudce zchladíme a oloupeme. Poté je rozčtvrtíme, odjádříme a dužinu nakrájíme na kostky. Dusíme na pánvi 3 minuty. Vmícháme kapary. Přidáme rybu a na mírném ohni dusíme přikryté 5 minut. Pokrm osolíme, opepříme a podáváme posypaný nasekanou bazalkou.
9.9.2013 Rubrika: Pokrmy z ryb | Komentářů 2 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Rybí filé na rajčatech
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Hello, my name is Miss Ann Philip, please kindly send me an email at (ann33philip@yahoo.com) so that i will send you my photos and tell you more about my self,.I have an important thing to discuss with you.
Remember distance,age and color does not matter but love matters a lot.

To je dobré jídlo