Česnekové filé

Potřebujete: 750 g rybího filé, sůl, česnek podle chuti, asi 50 g cibule, 80 g oleje nebo másla, špetku pepře, 50 g rajčatového protlaku.
Postup: Porce rybího filé potřeme česnekem utřeným se solí, jemně nakrájenou cibulí a rajčatovým protlakem. Povrch opepříme. Narovnáme do vymaštěného pekáče, pokapeme olejem a prudce upečeme.
19.10.2016 Rubrika: Pokrmy z ryb | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Česnekové filé
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Opravdu dobrá ryba toho kromě soli a pepře moc nepotřebuje. Takový čerstvý pstruh na másle, mňam... česnek by tu jemnou chuť zabil....
Jojo té vody je fakt hodně...pak je o polovičku menší.....
Ryby miluju v jakékoliv podobě a filé obzvlášť. Filé nechám na papírové utěrce, ať pustí všechnu vodu, posolím, opepřím, potřu česnekem, lehce popráším hladkou moukou a dám na rozpuštěné máslo podusit. K tomu zeleninový salát. Je to mňamka.