Rybí filety s rajčaty
Potřebujete: Na každého strávníka 1 rybí filet, rajčata, 2-3 stroužky česneku, provensálské koření, petrželku, olivový olej, strouhanku, sůl
Postup: Vymažte zapékací misku olejem a rybí filety do ní vedle sebe naskládejte. Zlehka osolte. Rajčata nakrájejte na kolečka, česnek na plátky. Na každý rybí kousek naskládejte kolečka rajčat s plátky česneku, posypejte provensálským kořením a strouhankou. Vložte do vyhřáté trouby a pečte, až strouhanka zhnědne (strouhanka by měla udělat krustu). Na talířích posypejte nasekanou petrželkou. Podávejte s bramborem.
4.11.2016 Rubrika: Pokrmy z ryb | Komentářů 2 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Rybí filety s rajčaty
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Zkusím to, bude to asi dobré. Jen nechám filety na papírové utěrce vypotit od zbytečné vody, protože sama rajčata budou mít dost vody.
To nebude špatné