Filety podle Zuzy

Ingredience: 1 balík rybích filet, 3 vařená vejce, 2 větší cibule, 3–4 rajská jablíčka, 250 g eidamu, 1sladká smetana, 1/2 citronu na pokapání filet, trochu kopru (je-li k dispozici), pepř, sůl.
Postup: Do pekáče pokrájíme cibule, na které položíme osolené a opepřené filety. Filety zasypeme troškou kopru a pokapeme citronovou šťávou. Poklademe plátky vajec a pokrájenými rajčaty, lehce posolíme a vše posypeme vrstvou strouhaného sýra. Podlijeme smetanou. Přikryjeme druhou částí pekáče a necháme péct, dokud se smetana nevydusí a sýr lehce nezhnědne.
Tento pokrm není cítit rybinou a je lahodný. Podáváme s bramborem.
Recept nám zaslala čtenářka Zuza.
15.3.2006 Rubrika: Pokrmy z ryb | Komentářů 10 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5