Kapr s houbami
Ingredience: na čtyři porce potřebujete 4 porce kapra, 2 lžíce sádla, citron, cca 250 g čerstvých hub, asi 4 lžíce hladké mouky, drcený kmín, mletý pepř, sůl.
Postup: Porce kapra omyjeme a očistíme, osolíme, opepříme, okmínujeme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme čtvrt hodiny odležet. Poté je obalíme v mouce a na rozehřátém sádle dozlatova osmahneme. Vyjmeme a dáme na talíř. Na zbylém sádle osmahneme nakrájené houby, osolíme a přidáme k nim porce kapra. Pak trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka.
3.8.2006 Rubrika: | Komentářů 4 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5