Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Štědrovečerní losos

Štědrovečerní losos

Ryba na štědrovečerním stole nesmí chybět. Děláme kromě tradičního kapra ještě lososa. Musím říct, že lososa kupujeme vždy celého.

Maso nakrájím na takové řízečky, posypu grilovacím kořením, osolím a obalím v hladké mouce. Smažím na tuku z obou stran asi 7 minut. Potom maso dám bokem a do výpeku přidám velkou cibuli nakrájenou najemno, smažím dosklovata, zaliju trochou světlého piva, přisypu hrstku majoránky, trochu vegety a asi 1/4 l kečupu. Dobře nechám provařit, pokud je to moc řídké, zahustím solamylem. Nakonec tuto směs ochutím asi 4 stroužky česneku. Vložím zpět lososové řízečky, prohřeju a už jen servíruji s hranolky.  

Recept nám zaslala čtenářka Japama.

 

Marie Poštová


22.12.2006   Rubrika:   |   Komentářů 3   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Štědrovečerní losos

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 78567.
    Archiv anket.