Rybí filé alla Pizzaiola

Ingredience: 800 g rybího filé, citronová šťáva, sůl, 2 stroužky česneku, 1 cibule, 2 lžíce olivového oleje, 500 g masitých rajčat, 2 lžíce kaparů, pepř, bazalka.
Postup: Rybí filé pokrájíme na kostky, pokapame citronovou šťávou a lehce osolíme. Česnek a cibuli oloupeme a nasekáme. Olej rozpálíme v pánvi a obojí na něm podusíme. Rajčata nařízneme křížem, spaříme vroucí vodou, prudce zchladíme a oloupeme. Poté je rozčtvrtíme, odjádříme a dužinu nakrájíme na kostky. Dusíme na pánvi 3 minuty. Vmícháme kapary. Přidáme rybu a na mírném ohni dusíme přikryté 5 minut. Pokrm osolíme, opepříme a podáváme posypaný nasekanou bazalkou.
Recept nám zaslala čtenářka Petra Pagáčová.
22.2.2007 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5