Těstoviny s nivou a česnekem
Potřebujete: Balíček jakýchkoli těstovin (nejraději máme vrtulky od Panzanni), 30 dkg nivy, 4 stroužky česneku, olivový olej, špetku soli, pepř, najemno nasekanou pažitku
Postup: Uvaříme těstoviny, ještě teplé smícháme s nastrouhanou nivou a prolisovaným česnekem. Můžeme pokapat olivovým olejem. Nakonec posypeme pažitkou.
Dobrou chuť vám přeje sharon.
Děkujeme za recept.
11.7.2012 Rubrika: Těstoviny | Komentářů 38 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Těstoviny s nivou a česnekem
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.na okně mi pažitka neustále stávkuje a nechce mi růst, tak jsem k těstovinám hodila trochu bazalky ( doma v truhlíku naštěstí jde ) a bylo to taky dobré. Jdu si ještě přidat.
Stanik: Já jsem přestala mít chuť na sladký, když jsem nahradila bílé pečivo celozrným. Nevěnovala jsem týhle souvislosti pozornost, než jsem se dozvěděla, že to prej nějakou souvislost fakt má
Dneska se vracim z práce přes Palackýho náměstí v Práglu, tak tam je trh a už se těšim na českej česnek.
evropka: 9:21 Taky je dobrý si dát pak třeba mátovej čaj. Prostě něco voňavýho do žaludku.
evropka: 10.49 a nebo ty jak nakupujes v ITALS. PRODEJNACH - mrkni se po GORGONZOLA ....
http://www.google.it/search?q=gorgonzola&hl=it&prmd=imvnse&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ioP9T8eOOuPh4QSu6cTuBg&ved=0CE0Q_AUoAQ&biw=1024&bih=677
Nemám ráda nivu,smůlajinak mám ráda takhle rychlí jídla,dělám v podstatě něco podobného,akorád bez nivy,jen ze zakysankou+bílým jogurtem+česnekem a na to krusty z chleba,k tomu vyložím hluboký talíř led.salátem a na to tohle všechno dám,je to mňamka a říkáme tomu,ani nevím poroč,vajtrok
tak jsem to zblajzla, pravda, má to trošku obměněné, ale těstoviny s Nivou jsou opravdu tutovka.
už mě honí mlsná, těším se až to vyzkouším. mlask
janulka49: šikovná žákyňka,chválím
evropka: janulka49: o tom holky nepochybujte.....kvalita nade vše.....
sharon:evropka:
evropka:
Super recept určitě vyzkouším.
sharon: prostě vaříme z kvalitních surovin,že áno sharon?
evropka: a zapít kvalitní plzní...
když máme ten český česnek a italské těstoviny,teď už chybí jen kvalitní,francouzský roquefort....a můžem začít vařit
denda04: nejsem dobra.. proste mam tak nastavene chute... do dvaceti jsem se po sladkym mohla utlouct, pak se michute upne pretocily a cokoadu jim prave jednou do roka .. ale po dobrym mase bych se utloukla. Jen nema rada klasicke prilohy, radeji nejakou tu zeleninu v jakekoli uprave. Mam kliku, to je cely
Stanik: tak to jsi dobrá já mám ráda sladké i masooooooo je to hroznééééé
dadka: jo to me taky jednou do roka chytne... a udelam presne totz a pak zas rok nic
sharon: modrej paličák mám taky a vypěstovanej na vlastní zahrádce,ale ještě se suší