Brambory s parmezánem
.jpg)
Potřebujete: 500 g branmbor, 3 lžíce másla, 20 g strouhaného sýra Parmezán, sůl, pepř
Postup: Oloupané a na plátky nakrájené brambory pokládáme na máslem vymazaný plech. Osolíme, opepříme, posypeme strouhaným Parmezánem a pokládáme další vrstvu brambor, osolíme a opepříme. Pokropíme rozehřátým máslem a přiklopené pečeme do červena. Jako příloha je vhodný zeleninový salát.
23.6.2009 Rubrika: | Komentářů 10 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Brambory s parmezánem
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
jj - delavam podobne - u nas to je uspesne - ale ja davam strouhany syr, s jednou lzickou hladke mouky - zamichat.. posypat brambory a pak podlejt tou smetanou
- jak navrhuje mamina...... plus orestovane kureci prsicka a nejaka ta zeleninka... 

sharon: já zas říkám ,maso na rychlo
,někdo přírodní
Vyzkoušela jsem jako přílohu k opečené klobáse...s velkým úspěchem. 

.gif)
Ota: 




Možná existuje krkovička ze sóji....
.jpg)
sharon: drbal jsem se pouze za uchem .... 
Prostě jsem to bral tak, že se jsi myslela to maso hodit k přímo k těm bramborům a vůbec mě nenapadlo, že myslíš zvlášt upravit
.gif)
Ota: tak já nevím jak Ty , ale já ji rozlišuju na přírodní, pečenou a smaženou........tak si neťukej na čelo, jo !
.jpg)
sharon:
přírodní krkovice
jaká jiná ?
.gif)
mňam a k tomu plát přírodní krkovice


A ještě podlít smetanou



