Brambory s parmezánem
Potřebujete: 500 g branmbor, 3 lžíce másla, 20 g strouhaného sýra Parmezán, sůl, pepř
Postup: Oloupané a na plátky nakrájené brambory pokládáme na máslem vymazaný plech. Osolíme, opepříme, posypeme strouhaným Parmezánem a pokládáme další vrstvu brambor, osolíme a opepříme. Pokropíme rozehřátým máslem a přiklopené pečeme do červena. Jako příloha je vhodný zeleninový salát.
23.6.2009 Rubrika: | Komentářů 10 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Brambory s parmezánem
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.jj - delavam podobne - u nas to je uspesne - ale ja davam strouhany syr, s jednou lzickou hladke mouky - zamichat.. posypat brambory a pak podlejt tou smetanou - jak navrhuje mamina...... plus orestovane kureci prsicka a nejaka ta zeleninka...
sharon: já zas říkám ,maso na rychlo,někdo přírodní
Vyzkoušela jsem jako přílohu k opečené klobáse...s velkým úspěchem.
Ota:
Možná existuje krkovička ze sóji....
sharon: drbal jsem se pouze za uchem ....
Prostě jsem to bral tak, že se jsi myslela to maso hodit k přímo k těm bramborům a vůbec mě nenapadlo, že myslíš zvlášt upravit
Ota: tak já nevím jak Ty , ale já ji rozlišuju na přírodní, pečenou a smaženou........tak si neťukej na čelo, jo !
sharon: přírodní krkovice
jaká jiná ?
mňam a k tomu plát přírodní krkovice
A ještě podlít smetanou