Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Brambory s houbami

Brambory s houbami

Potřebujete: 700 g brambor, asi 3 šálky čerstvých hub, 50 g másla, 1 cibuli, 1 lžíci nasekané petrželky, 250 ml mléka, 3 vejce, špetku drceného kmínu

Postup: Brambory uvařte ve slupce, vodu na vaření osolte. Na pánvi rozpusťte lžíci másla, zpěňte na ní nadrobno nakrájenou cibuli a přidejte nakrájené houby, kmín a nasekanou petrželku. Osolte a duste doměkka. Oloupané brambory nakrájejte na plátky, osolte, promíchejte s dušenými houbami, vložte do vymazané zapékací misky, pokapejte máslem a v předehřáté troubě cca 10 minut pečte. Pak zalijte vejci rozšlehanými v osoleném mléce a pečte dorůžova.

Lenka Moučková


20.7.2009   Rubrika:   |   Komentářů 0   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 78577.
    Archiv anket.