Barevný těstovinový salát

Potřebujete: barevné těstoviny, červenou, zelenou a žlutou papriku, cuketu, rajče, balkánský sýr, tvrdý sýr, šunku, zakysanou smetanu, sůl.
Postup: Těstoviny uvařte, propláchněte studenou vodou a smíchejte se všemi ostatními ingrediencemi, nakrájenými na drobné kousky. Podle chuti osolte a nakonec vmíchejte zakysanou smetanu.
Skvělé letní lehké jídlo. Salát můžete podávat například s celozrnným pečivem, nebo ke grilovanému masu apod.
11.8.2009 Rubrika: | Komentářů 11 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Barevný těstovinový salát
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Linda: no loupu proto, že ty větší už mají tvrdou slupku
a taky by mě lákal recept na cuketovou čínu od choc_ivi

Linda: můj recept je : co najdu, to smíchám
.jpg)
LenkaT: proc loupes?
Majucha: choc_ivi: a co sem hodit nejaký zajímavý recepty? To si necháváte vsechno sami pro sebe a pak sem jenom napísete jaká to byla mnamka... lumpové

Majucha: mě to totiž vždycky bylo líto trhat takový nedochůdčata malinký , ale zkusím to, Já ji totiž smaženou ještě nedělala, jen dušenou a tepelně upravenou jinak, takže tam větší rozměry vůbec na překážku nejsou
, ale zase do giganticka je nenechávám, to už jde i blbě loupat.

taky miluju cukety, strkám je skoro do všeho, i ppd maso je dobrá, šťávičku zahustí líp než maizena
cuketová čína je mňamka

Sirka: v tom případě je to povoleno. Já se cuketama živim celý léto, zbožňuju je, když se teda skliděj rozumně velký
. Syrový, pečený, na kmíně, na kari... desítky variant
. Ale fascinuje mně, jak vždycky někdo přivleče v náručí cosi, co vypadá jako atomová puma, váží to patnáct kilo a "nechceš cuketu? My už nevíme, jak to všechno zpracovat, nám to roste takhle veliký..."

Se omlouvám, 2x jsem fakt nechtěla. Ale podobný salát dělám taky, akorát tam dávám ještě tatarku a lžičku obyč. hořčice. Jo, a taky je dobrý na kousky nakrájený a okořeněný kuřecí maso (samozřejmě na pávni osmahlý). Ale to už pak není žádná dieta .

Majucha: My cukety taky necháváme přerůst do obřích rozměrů, neb to strouháme a krmíme tím slepice .

Majucha: My cukety taky necháváme přerůst do obřích rozměrů, neb to strouháme a krmíme tím slepice .

LenkaT: cuketa se dá v pohodě jíst i syrová a chutná dobře. Jen je potřeba ji sklidit ještě malou (tak cca 10 cm délky). Tady to každý nechává přerůst do torpédových rozměrů a pak se diví, že je to nepoživatelné a co s takovým množstvím má dělat

a tu cuketu fakt syrovou? to jsem ještě nezkoušela

Mňamky, tohle jídlo miluju. Akorát já si tam dávám tuňáka.