Špenátový salát

Potřebujete: zelený salát (hlávkový, ledový), asi 30 dkg špenátových lístků, ředkvičky, olivový olej, balzamikový ocet (lze vynechat), vejce, sůl, pepř.
Postup: Salát natrhejte na drobnější kousky, ředkvičky nakrájejte na tenká kolečka. Špenát krátce povařte (2-3 minuty) ve slané vodě. Vejce uvařte natvrdo, oloupejte a pokrájejte na kolečka. Olivový olej smíchejte s balzamikovým octem (dodá pikantnost). Všechny ingredience promíchejte. Dochuťte.
18.9.2012 Rubrika: Saláty | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Špenátový salát
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Mňam!!!
Linda: neblbni, tady je ředkvičková sezóna, protože jsou to rostliny dlouhého dne. Pěstují to na jaře i na podzim.
.jpg)
To muze byt zravy , teda je to spis recept na jaro, kde já ted mam splasit redkvicky, ale to je drobnost...tisknu a schovam
mňam
já bych ten špenát neriskla, je moc výrazný, ale jinak bych si určitě pochutnala.