Vitaminový salát
Potřebujete: sklenici sterilovaného červeného zelí, cibuli, majolku, bílý jogurt, sůl a pepř
Postup: Zelí necháme odkapat a dáme do misky. Cibuli pokrájíme najemno a smícháme se zelím. Přidáme majolku a trošku bílého jogurtu. Dochutíme solí a pepřem, necháme v lednici proležet nejméně 12 hodin.
14.12.2012 Rubrika: Saláty | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Vitaminový salát
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.tak mám napsáno a vyzkouším....
Taky si ho občas dělám,jen bez cibule a s tatarkou
jé, ten už jsem dlouho nedělala, dávala jsem si do něho ještě nakrájený měkký salám, junior, nebo gothaj, když ještě se daly jíst, teď bych asi dala nějaký šunkový nebo šunku. Já si ho musím o víkendu udělat
Nojo, hanácký salát. Pamatuju, že v dobách, kdy se ještě prodával v krámě poživatelný, tak stál 1,50 Kčs za 10 dkg.
tak to já přidám ještě nakrájenou sladkokyselou okurku a mám Hanácký salát