Salát s ředkvičkami
.jpg)
Potřebujete: 4 svazky ředkviček, 150 g majonézy, cukr, sůl, 2 lžíce husté sladké smetany nebo jogurtu, špetku pepře.
Postup: Ředkvičky opereme a nahrubo nastrouháme, zalijeme osolenou a přislazenou majonézou, kterou jsme zředili smetanou nebo jogurtem. Můžeme zakapat octem nebo citrónem. Pro zmírnění ostrosti salátu lze přidat nastrouhanou mrkev.
18.7.2013 Rubrika: Saláty | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Salát s ředkvičkami
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky..gif)
ředkvičky se u nás chroustají jen tak i se slupkama.....manžel do práce celej svazek....ale co mě chutná jsou podušený na cibulce a s vajíčkama....

Šmarjá, přislazená majonéza a lehká letní večeře...
.jpg)
Do zeleninových salátů taky majolku nepoužívám bílej jogurt nebo kysanku maximálně .... ale ředkvičkovej salát dělám standartně ve sladkokyselém nálevu s kapkou oliváče ...
.jpg)
ředkvičkovou pomazánku už nedělám,neb za chvilku to je samá voda a lze to vypíta nebo udělat a hned sníst,určtě bych dala alesppon pomazánkové máslo a trochu majonézy,tohle je cévní vražda
a čtyři svazky?pro dětský tábor dobrý

Tolik ředkviček?
jedla bych to určitě sama
a něco zeleného bych přihodila,nejspíš pažitku