Bloody Mary
Potřebujete: 10 cl rajčatového pyré, 5 cl vodky, 1 cl citrónové šťávy, worcestrovou omáčku, mletý pepř, sůl
Postup: do šejkru vsypeme led do poloviny, přidáme pyré, vodku, citrónovou šťávu, trošku worcestrové omáčky, špetku soli a pepře. Pořádně promícháme a přecedíme do sklenice se silnějším dnem. Dobrou chuť.
6.8.2007 Rubrika: | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Bloody Mary
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.a nakonec do toho strčíme kus řapíkatého celeru!!!!!
No jasně, chce to dobrý rajčatový džus!!! Pak je to super!
A vejce....
Z pyre je to ohavnost, lepsi je dat do sklenicky led, panaka vodky, trochu citr. stavy a dolit rajskou stavou, nebo V8 dzusem. Michat stonkem celeru.
nen ne jednou jsem to ochutnala hrůza,již nikdy