Domácí vínový punč
Potřebujete: 3/4 l vody 300 g cukru, 1 pomeranč, 1 citrón, 1/8 l rumu, 1/2 l bílého vína
Postup: Vodu svařte s cukrem, přilijte přecezenou šťávu z pomeranče a citrónu, rum a bílé víno. Zahřejte až k bodu varu a hned odstavte. Punč podávejte horký.
20.12.2011 Rubrika: Nápoje | Komentářů 7 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Domácí vínový punč
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.včera jsem to zkusila udělat, fuj to bylo sladký
Hresim cervene svarene vinko obcas prostridam s puncem davam nejaky juice napr. pomeranc. nebo brusinkovy, jablecny do toho broskovy schnapps (trosku), mam rada kysele = vymackam trochu citronu, zaleji horkou vodou, dam celou skorici, kousek nejakeho ovoce, male kousky... Zahreje, dobra nalada... Jo andeli nemas to se mnou lehky..., ale ja Te mam rada...
babkatapka: Já teď piju jen polotmavý Birel
Jsem ráda, že jsem sehnala pivo bez alkoholu ještě punč
Ale kdo může, dejte si
rosean: Tý jo, to jsou dávky, to je pro celý manšaft
svařit 2 dcl vody s punčovým kořením (hotová směs - např. Vitana), přidat litr červeného vína, litr pomerančového 100% džusu, ohřát, odstavit, přilít 2 dcl rumu.
osvědčený recept - od kuchaře fotbalové repre p. Golise
Nevim nejak mi do toho bile vino nesedí , spis bych vrazila cerveny