Krůtí prsa se žampiony
Potřebujete: 4 plátky z krůtích prsou, 4 lžíce másla, asi 300–400 g čerstvých žampionů (očistíme a nakrájíme na plátky), mletý pepř, sůl.
Postup
2 lžíce másla rozehřejeme na pánvi, pak vložíme nakrájené žampiony. Trošku osolíme a za stálého míchání osmahneme. Poté je vyjmeme a uložíme na teplém místě. Na zbylé máslo na pánvi přidáme druhé dvě lžíce másla a vložíme plátky osoleného a opepřeného masa. Opečeme do zlatova po obou stranách (cca 4 minuty z každé strany). Pak přidáme osmahnuté žampiony a podáváme třeba s vařenými bramborami nebo s rýží.
19.7.2012 Rubrika: Drůbeží | Komentářů 0 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3,1/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5