Minutka z krůtího masa
Potřebujete: 4 plátky krůtího masa, 4 plátky šunky, 4 plátky eidamu, 4 lžíce oleje, sůl a pepř podle chuti
Postup: Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý položíme plátek šunky a sýra, přehneme, spíchneme jehlou a na oleji opečeme z každé strany asi 6 – 8 minut. Jako příloha se hodí vařené brambory.
12.9.2013 Rubrika: Drůbeží | Komentářů 8 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Minutka z krůtího masa
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.orinka: Ahoj, doporučuji zakoupení nového časopisu Moje šťastná hvězda. Jsou v něm spousty rad a tipů k vaření
orinka: nahodou - takova MINUTKA za 10. minut je obed na stole .....
TULI: když mně je líto, když už to maso doma mám, to tak odbýt.
orinka: no, ale to uz je zase jiny recept .... to raznici ....
vám se fááákt nezavděčí, dyk to můžete sníst i syrové....
monja: jojo, tohle za recept skoro ani nepovažuju. A co takhle....špíz? Pokrájet ty řízky na malé kousky, na jehle střídat s cibulí, paprikou, klobásou, špekem, osolit, opepřit - opékat nebo vstrčit rovnou do trouby či remosky a na závěr teda tím sýrem posypat. Ať je to trochu změna.
už mi tam chybí jenom broskev omlouvám se ....
Ještě bych to trochu podusila,ale jinak to může být