Gurmánský řízek
.jpg)
Potřebujete: 4 vepřové řízky, hořčici, mletý pepř, sůl, tuk na smažení. Obalení: 100 g uzeného sýra, 1 vejce, trochu mléka, strouhanka.
Postup: Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme po obou stranách hořčicí. Obalíme v jemně nastrouhaném sýru, vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance. Řízky vložíme do rozehřátého tuku a zvolna smažíme po obou stranách dozlatova. Podáváme s vařenými brambory, bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.
Recept nám poslala čtenářka al.do.
24.5.2007 Rubrika: | Komentářů 29 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3,2/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Gurmánský řízek
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Jak to chutna?