Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Gurmánský řízek

Gurmánský řízek

Potřebujete: 4 vepřové řízky, hořčici, mletý pepř, sůl, tuk na smažení. Obalení: 100 g uzeného sýra, 1 vejce, trochu mléka, strouhanka.

Postup: Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme po obou stranách hořčicí. Obalíme v jemně nastrouhaném sýru, vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance. Řízky vložíme do rozehřátého tuku a zvolna smažíme po obou stranách dozlatova. Podáváme s vařenými brambory, bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.

Recept nám poslala čtenářka al.do.

 

Marie Poštová


24.5.2007   Rubrika:   |   Komentářů 29   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3,2/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Gurmánský řízek

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
zednir
zednir - 29.11.2008 12:51

Jak to chutna?smajlik - 2

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 78616.
    Archiv anket.