Vepřenky
.jpg)
Potřebujete: 500 g mletého vepřového masa, jednu žemli, sůl, pepř, sladkou papriku, 80 g sádla, 100 g cibule, hořčici.
Postup: Do mletého masa přidáme sůl, koření, namočenou a vymačkanou žemli a zpracujeme. Rozdělíme na stejně velké kousky, zformujeme placičky a zprudka je opečeme na sádle. Podáváme na chlebu, navrch natřeme hořčici a klademe nakrájenou cibuli.
4.6.2007 Rubrika: | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Vepřenky
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.já taky

Dobré, taky dělávám!

Prostě karboše, ne? Pokaždé do nich přidávám něco jiného
. Že bych dneska koupila mletý?