Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Vepřenky

Vepřenky

Potřebujete: 500 g mletého vepřového masa, jednu žemli, sůl, pepř, sladkou papriku, 80 g sádla, 100 g cibule, hořčici.

Postup: Do mletého masa přidáme sůl, koření, namočenou a vymačkanou žemli a zpracujeme. Rozdělíme na stejně velké kousky, zformujeme placičky a zprudka je opečeme na sádle. Podáváme na chlebu, navrch natřeme hořčici a klademe nakrájenou cibuli.

Marie Poštová


4.6.2007   Rubrika:   |   Komentářů 3   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Vepřenky

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
cibulicka
cibulicka - 4.6.2007 18:16

já takysmajlik - 5smajlik - 15

 
babkatapka
babkatapka - 4.6.2007 14:25

Dobré, taky dělávám!obrázek - jidlo06(1).gif

 
tyrkys
tyrkys - 4.6.2007 13:25

Prostě karboše, ne?smajlik - 26 Pokaždé do nich přidávám něco jinéhosmajlik - 64. Že bych dneska koupila mletý?smajlik - 57

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 78616.
    Archiv anket.