Panenka v župánku
.jpg)
Potřebujete: na 4 porce – 4 ks vepřové panenky, 200 ml rajčatového pyré Valfruta, 500 g listového těsta, 1 vejce, lžíci oleje, 2 lžíce hladké mouky, rozmarýn, sezamová semínka, mletý pepř, sůl.
Postup: maso osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran na oleji. Tomatové pyré zahustíme moukou, přidáme sezamová semínka a rozmarýn. Vyválíme listové těsto asi na 4 mm silný plát, přeneseme na plech a rozdělíme na 4 obdélníky. Směsí z pyré potřeme maso a položíme ho na obdélník těsta. Zabalíme a potřeme vejcem. V rozpálené troubě pečeme dozlatova. Podáváme se zeleninou.
3.8.2007 Rubrika: | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Panenka v župánku
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
LenkaT.: já si to nepřečítala odsvrchu!

máša k.: 4 ks panenky, 4 obdélníky

A co ty další tři obdélníky? Jinak OK, beru!