Vepřové v zelí
.jpg)
Potřebujete: 500 g vepřového masa (nejlépe plec nebo bůček), 500 g hlávkového zelí, 100 g uzené slaniny, 100 g cibule, 1 lžičku sladké papriky, kmín, sůl, trochu hladké mouky, vývar.
Postup: Maso uvaříme, nakrájíme na větší kousky. Slaninu nasekejte na kostičky, osmažte s drobně pokrájenou cibulí. Přidejte nakrouhané zelí, které jste předtím krátce podusili v osolené vodě. Zelí na cibuli se slaninou osmahněte, podlijte vývarem a duste doměkka. Pak jej poprašte paprikou, moukou, přidejte maso a ještě krátce poduste.
17.3.2008 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Vepřové v zelí
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Kdyby mi to někdo šoupnul pod nos hezky hotové, hned bych si dala