Kotlety na víně
.jpg)
Potřebujete: 4 vepřové kotlety, 0,5 l suchého bílého vína, 3-4 stroužky česneku, 2 celá vejce, strouhanku, sůl, pepř, mletou papriku
Postup: Smíchejte víno s prolisovaným česnekem, přidejte sůl, pepř a mletou papriku. Kotlety marinujte 3-5 hodin v ledničce, ne však déle než 24 hodin. Před smažením kotlety obalte ve vejci a ve strouhance. V pánvičce rozehřejte olej a smažte dozlatova. Podávejte s bramborovou kaší.
Tip: Mletou papriku můžete nahradit kari kořením, kurkumou, případně jinou kořenicí směsí.
1.4.2008 Rubrika: | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3,1/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Kotlety na víně
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
dobré!!!!!
.jpg)
Maso na víně vařím, ale s česnekem jsem to ještě nekombinovala, prubnu to.

jo tak to je dobrá inspiračka na nedělní oběd

Tak už mám recept na víkend. Mmch, to né však déle než 24 hodin - to jako že by ty kotlety byly ožralý?

No to může být mňamka