Roštěnky na víně
.jpg)
Potřebujete: 4 roštěnky, 1 dl bílého vína, 20 dkg hladké mouky, menší cibuli, olej, lžíci rajčatového protlaku, mletou papriku, sůl, pepř
Postup: Roštěnky po stranách nařízneme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou smíchanou se špetkou papriky. Lehce osmahneme po obou stranách. Přisypeme cibuli nakrájenou nadrobno a osmažíme dorůžova. Podlijeme šálkem horké vody a dusíme. Vodu podle potřeby přiléváme. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zředíme vínem, přidáme protlak a krátce povaříme. Nakonec dle chuti přisolíme. Roštěnky vrátíme zpět do šťávy, lehce prohřejeme. Podáváme s vařenými brambory nebo rýží.
"Tento recept volím, když si chceme udělat romantický večer s manželem," píše čtenářka Radka. Děkujeme za recept.
2.6.2008 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Roštěnky na víně
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Tak tohle mě dostalo - nějak jsem si nevšimla, že se jedná o recept a četla jenom "pro romantické chvíle" a do toho na mě vedle koukala ta kudla a kus krvavé flákoty...zajímavá romantika