Medvědí řízky
.jpg)
Potřebujete: Podle počtu strávníků počet vepřových řízků, mouku, strouhanku, vejce, tvrdý sýr, cibuli, šunku, kečup, plnotučnou hořčici
Postup: Maso naklepeme, osolíme a obalíme jako obrácené řízky. Ty osmahneme na oleji a vložíme do pekáčku. Každý řízek potřeme plnotučnou hořčicí, poklademe šunkou, posypeme nakrájenou cibulí, navrch dáme volské oko, které postrouháme sýrem, a nakonec malou čepičku kečupu. Dáme zapét do trouby cca na 10-15 minut. Jako příloha jsou vynikající brambory nebo kaše.
Dobrou chuť Vám přeje Tornado Lu. A my děkujeme za recept.
2.12.2008 Rubrika: | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Medvědí řízky
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Hm,vypadá zajímavě .Asi budu dělat o víkendu.
.gif)
zajímavý recept, určitě ho vyzkouším
.jpg)
gabkakub: to zní fakt skvěle - jdu do toho -

Tohle taky znám. Akorát míchám kečup s hořčicí. A je to mňamka
u nas v rodinne kucharce mame velmi podobny recept, veprove rizky (kureci by byly az moc mekke) obalime ve strouhance a pak ve vajicku, osmazime, naskladame do vymazaneho pekacku, poklademe hodne cibule a anglickou slaninu, malino podlijeme vodou, neprodysne prikryjeme alobalem a dame pect tak na 45 - 60 minut, pote sundame alobal a posypeme syrem a dopeceme 5 - 10 minut. Maso je velmi stavnate a veeeeeeelmi mnamozni