Rudé vepřové
.jpg)
Potřebujete: 500 g vepřového libového masa, 2 rajské protlaky (120 g), červenou tlustostěnnou papriku, středně velkou cibuli, smetanu na vaření, grilovací koření, hladkou mouku, tuk na smažení
Postup: Cibuli nakrájíme najemno. Vepřové maso nakrájíme na drobné kousky, lžíci hladké mouky a lžičku grilovacího koření smícháme a vepřové maso v této směsi obalíme. Ve vyšší pánvičce rozehřejeme tuk, zesklovatíme na něm cibuli a přidáme vepřové maso. Mícháme, až je maso "zatažené", přilijeme vodu, přidáme papriku nakrájenou nadrobno, pod pokličkou dusíme doměkka. Ke konci přidáme rajský protlak, 1-2 lžíci smetany na vaření. Případně dochutíme. Podáváme s chlebem.
27.4.2010 Rubrika: | Komentářů 0 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5