Zapečené kotletky

Potřebujete: 4 vepřové kotlety bez kosti, 1 malé sterilované žampiony, 150 g nastrouhaného tvrdého sýra, 1 kg syrových brambor, 2 lžíce másla, 150 dkg vepřové šunky nakrájené na kostičky, 1 smetanu ke šlehání, sůl, pepř
Postup: Kotlety naklepejte, osolte a opepřete. Oloupané brambory nakrájjte na plátky. Zapékací misku vymažte máslem, rozložte na ni polovinu brambor, osolte a poklaďte plátky masa. Posypejte nákrájenou šunkou, slitými žampiony a nastrouhaným sýrem. Nakonec dejte zbytek brambor, osolte, opepřete, zalijte smetanou a pod poklicí zapékejte asi 1 hodinu.
13.5.2010 Rubrika: | Komentářů 47 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3,1/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Zapečené kotletky
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Včera jsem to upekla, a musím jen pochválit, taková výborná večeře.
.jpg)
jajajajajajajajajajajajaja
.gif)
evropka: neřvi..........JÁ a tečka !!!!!!
.jpg)
sharon:ne,ne drahá...já1
.gif)
Ota: můj muž říká , až se s ním rozvedu (po 35 letech), tak si prý stejně u mě koupí stravenky......
.gif)
evropka: až po mě, já dýýl......čili větší praxe......
.jpg)
sharon: myslím,že vařím nejlépe..
.jpg)
sharon: rád věřím... štastný tvůj muž ...
Je pravda, že s tchyní jsem to možná přehnal, ona vaří dobře, jen velmi stereotypně a hlavně si nedává pozor na zachlazení a spotřebu po uvaření ..
Prostě občas zkoumá co to vlastně vzadu v tom kastrůlku z lednice je, ale málokdy se to vyhodí....
.gif)
Ota: ale do mě máš s vařením daleko..........to jako bez pardonu....
.jpg)
Ota: DOBRÁ
.jpg)
Dáša a Eliška: je fakt,že tady měl zdenda v jedné restauraci ochutnávku a prý byl neskutečně arogantní,to mě mrzí,páč jsem si myslela že tohle není zrovna jeho šálek kávy,asi hodně vyrostl......aLE STEJNĚ JE TO MILÁČEK a "mistr babica"ať si tam dá trochu "SOLE"
.jpg)
evropka: nu vot , protože vařím lépe než moje žena, matka, tchyně a valná většina sousedek , tak ti odpouštím a hrdě středem.
.jpg)
Ota: otíku,jediné co tě omlouvá,je to že jsi chlap...
.jpeg)
Ota - 13.5.2010 13:12 - aby ti netleskala jen sharon. Sice jsem to viděla jen párkrát a ještě ne celé,ale nevím, proč kteréhokoliv z nich zatracovat,každý dělá,co umí. A komu se to nelíbí,ať se na to nedívá,každá televize má čudlík na vypnutí

evropka: nic ve zlem na Zdendu obcas kouknu , ale jeho slovnik je des a to jsme mela i tu cest se s nim setkat na jednom vecirku a je to arogantni blb kteremu bych ruku nepodala . Babica obacs palca nesmysli , ale obcas podle nej varim a smakuje to cele rodine
.gif)
Ota: konečně rozumnej názor.....
.gif)
evropka: pomeje nechej pro bartošovou.......já ho nemusím, mám svýho miláčka doma.....
.jpg)
evropka: bych ho tak nezatracoval, každý dělá co umí a co ho baví a zejména co ho uživí.
Celej Babica i s jeho pořadem je mi 1000 x milejší než valná většina pořadů o seznámení, o celebritách a jejich životních peripetiích.
Pohlreich ( zrovna v posledním díle málem explodoval vzteky) je už svým pořadem protipól domácího vaření podle receptů. Je to prostě týpek, který surfuje českou kuchyní II. III. a IV. kategorie a dělá "pořádek". Takový fitnes trenér kuchyně.
Kdežto Babica je normální chlápek, který vaří podle toho co má k dispozici, což je zřetelně to po čem volá i Pohlreich, vařte z toho co máte a nevařte z toho co nemáte nebo na co nemáte, vařte to co umíte uvařit. Vařte jednoduše.
Kde je přesně mezi nima ten rozdíl ?
.jpg)
sharon: jíří babice je lidovej,tak hurá prostý lide do fronty na pomeje
.jpg)
zdenoušek je miláček a já mu na tu holou lebku posílám hudlanaty woe já ho žeru