Plněné řízky v těstíčku

Potřebujete: 4 vepřové řízky z kýty, 4 plátky šunky, 4 plátky tvrdého sýra, sůl, polohrubou mouku, 2 vejce, 3 lžíce mléka, olej, párátka
Postup: Řízky naklepeme, osolíme a na každý polížíme plátek šunky a sýry, přehneme a spíchneme párátkem. Z mléka, mouky a vajec připravíme husté těstíčko, ve kterém řízky obalíme a na rozpáleném oleji smažíme dozlatova. Podáváme s bramborovým salátem nebo s kaší.
16.11.2010 Rubrika: Vepřové | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3,1/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Související odkazy:
Diskuse ke článku - Plněné řízky v těstíčku
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Někdy plním řízky osvaženými houbami. To je taky mňamka.
.gif)
nemám tam ráda jakoukoli uzeninu, takže šunku bych vynechala...ale jinak

obaluji normálně v trojobalu...

taky mě to "pohladilo" jazyk. Udělám to v neděli k obědu. Dobré by bylo tam dát nivu nebo hermelín

pokud nezapomenete vyndat párátka, tak je to moc dobré