Minikarbanátky na toustu

Potřebujete: mleté maso (a suroviny na karbanátky), toastový chléb, sáček mraženého hrášku, menší cibuli, zeleninový bujón bez glutamátu sodného, rajský protlak, olej, sůl, pepř
Postup: Z mletého masa upečeme tenké karbanátky. Cibuli nakrájíme nadrobno. Do kastrolu dáme asi 2 lžíce oleje a cibuli necháme zesklovatět. Pak přidáme hrášek, zalijeme vodou těsně nad hrášek a přidáme zeleninový bujón (v prášku nebo jej rozdrobíme). Vaříme asi 15 minut. Dochutíme solí a pepřem, pokud je potřeba. Rozmixujeme dohladka. Plátky toastového chleba dáme do toastovače (nebo ogrilujeme nasucho). Hrníčkem z nich vykrojíme kolečka tak, aby velikostí odpovídala karbanátkům. Potřeme velmi tence rajským protlakem, pak silnější vrstvou hráškového pyré, na které vložíme jeden karbanátek.
Tip: toast můžeme potřít stroužkem česneku
25.11.2010 Rubrika: Vepřové | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,7/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Související odkazy:
Diskuse ke článku - Minikarbanátky na toustu
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky..gif)
děkuji, ale já se asi obejdu....
Bridgetj: přesně...taky hrách nemusím....
.jpg)
Zajímavé, jen bych se bála, aby mi ten rajský protlak a pyre neprelítly pres okraj toustu v okamziku ukousnutí , radsi bych nechala celý plátek toustu, mozná odríznout okraje (at to vypadá luxusneji). Ale mozná ze se to neandrtalsky neukusuje, ale jí príborem
a okamžitě sníst, než to ten hrách rozpiple. Nebylo by jednodušší dát to krom chleba na talířek a toust přikusovat? Zbytečně složité.

No, až na to hráškové pyré to ujde