Špízy se slaninou

Potřebujete: necelého 1/2 kg libového vepřového masa, plátky slaniny, 150 g sýra (vyzrálého ovčího nebo kozího sýra), 4 do špičky seříznuté špejle
Postup: Maso nakrájejte na 24 plátků, slaninu na 24 plátků a sýr na 24 kostiček. Každou kostičku sýra obalte tenkým vepřovým plátkem.
Na každou špejli budete dávat 6 balíčků masa a 6 plátků slaniny střídavě. Slaninu před protknutím špejlí přeložte nadvakrát. Opečte na olivovém oleji. Před smažením můžeze špízy obalit v oblíbeném koření, výborná je například směs čtyř druhů pepřů.
22.8.2012 Rubrika: Vepřové | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Špízy se slaninou
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky..jpg)
sharon: Něco jako carpaccio? Ale nevypadá to vůbec špatně.
sharon: musíš mít ostrý nůž tohle by mohlo být dobré i jen tak v troubě zabalené do alobalu.
.gif)
mňam...ale teda z necelého půl kila masa nakrájet 24 plátků to svede snad jen Coperfield....