Vepřové na pivě

Potřebujete: Vepřové maso, sůl, kmín, sádlo, hladkou mouku, česnek podle chuti, světlé pivo, krajíc staršího chleba, kousek citronové kůry.
Postup: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, vložíme na rozpuštěné, horké sádlo, opečeme, trochu podlijeme pivem a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, vydušenou šťávu zaprášíme moukou, přidáme nastrouhaný chléb. Zředíme pivem a rozšleháme, potom zvolna provaříme. Omáčku pak protřeme sítem, okořeníme kmínem a česnekem a prohřejeme s masem.
15.4.2013 Rubrika: Vepřové | Komentářů 7 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Vepřové na pivě
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Cibuli...určitě cibuli bych tam dala.
Dělala jsem hovězí guláš z kližky na pivě a bylo to moc dobré.
.gif)
aha...česnek tam je...
.gif)
Milda3: jo i koření chybí...a cibule nic nepokazí... a i česnek bych tam narvala....a pivem zapila...
sharon: jj,bez cibule není guláš,ale tohle je variace a když se to dobře okoření tak to bude i dobré
.gif)
mě tam teda chybí cibule....sádlo + cibule prostě patří k sobě....

Jagea: Jj,bud jedno,nebo druhé

Zahušťovat chlebem - ano. Pak ale už ne moukou.