Zámecké kotlety

Ingredience: 4 silnější kotlety, 1 párek, 2 sterilované okurky, 1 lžíce francouzské hořčice, 2 vejce, hladká mouka, mléko, olej, grilovací koření, sůl.
Postup: Kotlety lehce naklepeme a prořízneme do nich opatrně kapsu. Zevnitř ji pomažeme hořčicí, vložíme 1/2 nožičky párku nakrájeného na kolečka a 1/2 nakrájené okurky. Sklepneme, spojíme párátkem, maso na povrchu osolíme a namočíme v těstíčku z vajec, mouky, mléka a grilovacího koření.
Smažíme ve fritovacím hrnci (nebo osmahneme na pánvi a pak je dopečeme v troubě).
Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory.
Recept nám zaslala čtenářka mamoutek.
25.2.2006 Rubrika: Vepřové | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3,1/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5