Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Bůčková roláda

Bůčková roláda

Ingredience: 800 g bůčku bez kostí, 100 g ostrého kečupu, 3 menší mrkve, 2 vejce uvařená natvrdo, 2 cibule, 2 sterilované okurky, 3 dcl vývaru, koření podle chuti, sůl.

Postup: Bůček rozřízneme tak, abychom získali stejně vysoký plát masa. Tučné části můžeme odříznout, nakrájet na kostičky a zatím dát bokem. Maso naklepeme, posolíme, posypeme kořením a potřeme kečupem. Okurky i mrkve rozkrojíme podélně a rozložíme na kečup. Na ně ještě narovnáme vejce, nakrájená na osminky, a kolečka z jedné cibule. Maso zavineme do rolády, svážeme pevně nití a vložíme do pekáče. Podlijeme vývarem, obložíme kostičkami tučného masa a posypeme kolečky z druhé cibule.
Pečeme asi 90 minut v troubě vyhřáté na 200°C.

 

Marie Poštová


15.4.2006   Rubrika: Vepřové   |   Komentářů 0   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Bůčková roláda

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 81029.
    Archiv anket.