Pomerančové kotlety

Ingredience: 6 vepřových kotlet, 3 lžíce 100% pomerančového džusu, po 1 lžíci strouhané citronové a pomerančové kůry, olivový olej, cukr, 4–6 stroužků česneku, tymián, pepř, sůl.
Postup: Kotlety po stranách nařízneme a jemně naklepeme (stačí rukou). Z dalších ingrediencí smícháme marinádu (asi 5 lžic oleje, koření přidáme dle chuti), kterou kotlety potřeme a nejlépe do druhého dne necháme uležet v lednici. Před grilováním marinádu nezapomeňte otřít, připalovala by se!
Grilujeme z každé strany asi 4–5 minut.
Za recept děkujeme čtenářce E-ržice.
15.6.2006 Rubrika: Vepřové | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5