Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Pomerančové kotlety

Pomerančové kotlety

Ingredience: 6 vepřových kotlet, 3 lžíce 100% pomerančového džusu, po 1 lžíci strouhané citronové a pomerančové kůry, olivový olej, cukr, 4–6 stroužků česneku, tymián, pepř, sůl.

Postup: Kotlety po stranách nařízneme a jemně naklepeme (stačí rukou). Z dalších ingrediencí smícháme marinádu (asi 5 lžic oleje, koření přidáme dle chuti), kterou kotlety potřeme a nejlépe do druhého dne necháme uležet v lednici. Před grilováním marinádu nezapomeňte otřít, připalovala by se!
Grilujeme z každé strany asi 4–5 minut.

Za recept děkujeme čtenářce E-ržice.

 

Marie Poštová


15.6.2006   Rubrika: Vepřové   |   Komentářů 3   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pomerančové kotlety

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 78616.
    Archiv anket.