Karbanátky za hubičku
.jpg)
Ingredience: 1/2 kg mletého masa (velice najemno), 1 celé vejce, 3–4 velké vařené brambory, sůl, koření do mletých mas (nebo stejné jako na sekanou), gyros koření, špetka ďábelského, 4 cibule, česneku podle chuti, 2 lžíce hladké mouky, 1 dcl mléka, strouhanka.
Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme, smícháme všechny suroviny a důkladně prohněteme. Když je směs řídká, zahustíme ji strouhankou. Vytváříme karbanátky, obalujeme je ve strouhance a smažíme. Příloha: bramborová kaše, salát, brambory nebo chléb. Karbanátků je hromada a to, že je maso nastavené bramborem, vůbec nepoznáte.
Za recept děkujeme Vikině!
24.10.2006 Rubrika: | Komentářů 29 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Karbanátky za hubičku
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
včera jsem karboše zkusila a musím napsat, že byla fantastický....