Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Karbanátky za hubičku

Karbanátky za hubičku

Ingredience: 1/2 kg mletého masa (velice najemno), 1 celé vejce, 3–4 velké vařené brambory, sůl, koření do mletých mas (nebo stejné jako na sekanou), gyros koření, špetka ďábelského, 4 cibule, česneku podle chuti, 2 lžíce hladké mouky, 1 dcl mléka, strouhanka.

Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme, smícháme všechny suroviny a důkladně prohněteme. Když je směs řídká, zahustíme ji strouhankou. Vytváříme karbanátky, obalujeme je ve strouhance a smažíme. Příloha: bramborová kaše, salát, brambory nebo chléb. Karbanátků je hromada a to, že je maso nastavené bramborem, vůbec nepoznáte.

Za recept děkujeme Vikině!


 

Marie Poštová


24.10.2006   Rubrika:   |   Komentářů 29   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Karbanátky za hubičku

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Siriane
Siriane - 25.1.2008 8:25

včera jsem karboše zkusila a musím napsat, že byla fantastický....smajlik - 57 smajlik - 47

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 78616.
    Archiv anket.