Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Rošťáci

Ingredience: 1 vejce, lžička kremžské, lžička plnotučné hořčice, lžíce Worchestru, lžíce sojovky, lžíce oleje, asi půl polévkové lžíce škrobu (Solamyl, Maizena), maso (vepřové, hovězí, kuřecí, krůtí), sůl, pepř. 

Postup: Maso naklepat, posolit, popepřit, posypat vegetou a naložit do směsi z ostatních surovin. Nechat do druhého dne a smažit na pánvi. Příloha: cokoliv (krom knedlíků!), třeba i bramborový salát.

Recept nám zaslala čtenářka Hadja.


 

Marie Poštová


5.1.2007   Rubrika:   |   Komentářů 3   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Rošťáci

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 78616.
    Archiv anket.