Roláda z bůčku

Ingredience: 1 kg bůčku, vegeta, česnek, gothajský salám, 5 vajec, párky, hrášek, zavařené zelené fazolové lusky, sterilovaná červená paprika.
Postup: Pomeleme bůček, ochutíme vegetou a česnekem. Rozetřeme na alobal. Poklademe kolečky salámu, potřeme vaječinou, poklademe párky, hráškem, velice dobré jsou zavařené zelené fazolové lusky, červená paprika. Zarolujeme a zabalíme do alobalu. Pomalu pečeme asi tři čtvrtě hodiny. Pak opatrně odstraníme alobal a necháme zčervenat 5 až 10 minut.
Můžeme podávat teplé, ale lepší je studená.
Recept nám zaslala čtenářka Evica.
9.1.2007 Rubrika: | Komentářů 24 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5