Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Roláda z bůčku

Roláda z bůčku

Ingredience: 1 kg bůčku, vegeta, česnek, gothajský salám, 5 vajec, párky, hrášek, zavařené zelené fazolové lusky, sterilovaná červená paprika.

Postup: Pomeleme bůček, ochutíme vegetou a česnekem. Rozetřeme na alobal. Poklademe kolečky salámu, potřeme vaječinou, poklademe párky, hráškem, velice dobré jsou zavařené zelené fazolové lusky, červená paprika. Zarolujeme a zabalíme do alobalu. Pomalu pečeme asi tři čtvrtě hodiny. Pak opatrně odstraníme alobal a necháme zčervenat 5 až 10 minut.

Můžeme podávat teplé, ale lepší je studená.

Recept nám zaslala čtenářka Evica.

Marie Poštová


9.1.2007   Rubrika:   |   Komentářů 24   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Roláda z bůčku

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 78616.
    Archiv anket.