Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Bůčková tlačenka

Bůčková tlačenka

Ingredience: 1 kg bůčku, 10 vajec, 4 polévkové lžíce hladké mouky, 2 polévkové lžíce vegety special (Harmonie, Podravky apod.), 1 kávová lžička soli, 1 kávová lžička pepře, 10–12 stroužků česneku.

Postup: Bůček jemně nakrájet na kostičky (nemlít), česnek prolisovat, vajíčka trochu vidličkou prošlehat, všechno spojit dohromady, naplnit tím obal na tlačenku nebo mikrotenový sáček, pevně zavázat, dát do vařící vody a asi dvě hodiny vařit na mírném plameni. Pak nechat vychladnout a studené krájet na plátky. Výborný "dietní" pokrm!

Recept nám zaslala čtenářka Marie Rybenská.


 

Marie Poštová


16.1.2007   Rubrika:   |   Komentářů 15   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Bůčková tlačenka

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 78616.
    Archiv anket.