Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Zapečená bramborová kaše se zelím

Zapečená bramborová kaše se zelím

Ingredience: Mleté maso, koření na sekanou, uvařená bramborová kaše, kysané zelí.

Postup: Připravíme si mleté maso ochucené jako na sekanou (raději nezahušťujeme), bramborovou kaši a kysané zelí (dle kyselosti můžeme propláchnout, já to nedělám). Do zapékací mísy, lehce vymazané sádlem, rozprostřu mletou směs, na to rozložím vrstvu zelí a nahoru dám bramborovou kaši. Zapeču asi 45 minut v horké troubě. Je to velká dobrota!

Recept nám zaslala čtenářka Marie Urbánková.


 

Marie Poštová


24.1.2007   Rubrika:   |   Komentářů 3   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Zapečená bramborová kaše se zelím

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 78616.
    Archiv anket.