Roštěnky po italsku
Potřebujete: 4 roštěnky, 30 g slaniny, 30 g másla, 150 g rajčat, 30 g kečupu, 50 g šunky, sůl, špetka pepře, 20 g hladké mouky, petrželka, sůl, pepř
Postup: Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme, okraje nařízneme a opečeme na másle a na kostičky nakrájené slanině. Pak je vyjmeme a do tuku přidáme na plátky nakrájená rajčata a opečeme je. Poté k nim přidáme roštěnky a šťávu necháme vydusit. Zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme vodou a provaříme. Nakonec můžeme pro dochucení přidat ještě kečup. Na talíři obložíme roštěnky rajčaty, zalijeme šťávou a posypeme nasekanou šunkou a petrželkou.
5.10.2011 Rubrika: Hovězí a telecí | Komentářů 10 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Roštěnky po italsku
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.sharon: 1567: nahodou si cpou KECUP na hranolky
1567: Ital nezná ten zááázrak....vepřo-knedlo-zelo.....
Ital by tě s kečupem hnal sviňským krokem
sharon: SE MI ZDA , ZE V IT - SE KECUP SKORO NEPOUZIVA , ALE MUZE TO BYT DOBRE
šmáárjááá a proč tu šunku....????????????,,
jinak dobrota, jen já nesnáším když se vařených jídlel cpe jakákoli uzenina, ale to už jsem tu psala.......
k Italským roštěnkám ještě pohlednýho Itala a není o čem psát
Tak to jo, roštěnou já můžu...
kečup ??? to nee...
JÁ JE DĚLÁM S OKURKOU, JAKO ZNOJEMSKOU s rýží..taky dobré
Roštěnky jsem už dlouho nedělala - dala bych si
proč ne